iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
''Ανάβει φωτιές'' ξανά
ο Κώστας Ξηντάρας Ίντριγκα


Ευδιάθετος και ορεξάτος για κουβέντα μπήκε στη ''Γωνιά του Τόρβα'' ο Κώστας Ξηντάρας.

Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου και μακράν πρώτος σε σταυρούς στο Πικέρμι, σε αυτές τις εκλογές δεν έδωσε το παρών, αλλά στις επόμενες κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr τον ρώτησε αν επιθυμεί να φωτογραφηθεί με τον στενό του φίλο Κυριάκο Παπακυριάκο που εκείνη την ώρα άναβε το τζάκι στην ταβέρνα. ''Φυσικά, γιατί όχι?" ήταν η απαντησή του για να συμπληρώσει με χιούμορ. ''Ο Κυριάκος έβαλε φωτιά στο τζάκι, για εμένα λένε ότι ...βάζω φωτιές στην τοπική αυτοδιοίκηση''. Η αλήθεια είναι πως η παρέα του κ. Ξηντάρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά δεν μπορούμε να την αποκαλύψουμε, καθώς δεν έχουμε την αδειά του.

Ο κ. Ξηντάρας προφανώς δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τα κοινά, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει θεώρησε σκόπιμο να μείνει για λίγο ή πολύ (μόνο αυτός ξέρει) έξω από την ''πρώτη γραμμή του πυρός''. 

Ίσως - λέμε ίσως - όσο περνάει ο καιρός να τον βλέπουμε όλο και πιο δραστήριο. Και να δικαιωθεί η ατάκα του για το...τζάκι και τις φωτιές.

Ποιός δεν θα ήθελε το βαρύ ονομά του στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών? Αφού από μόνος του είναι ένας συνδυασμός με τη ''δεξαμενή'' των σταυρών του.