Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραφήνα Η iselida.gr
μεταδίδει μόνο επίσημες
ανακοινώσεις του δήμου Ίντριγκα


Στις ιδιαίτερα ευαίσθητες και κρίσιμες ημέρες που βιώνουμε και δυστυχώς θα συνεχίσουμε να βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοιού, η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr διαβεβαιώνει την τοπική κοινωνία του δήμου Ραφήνας Πικερμίου που είναι η έδρα της, αλλά και κατ επέκταση όλης της ανατολικής Αττικής ότι δεν θα μεταδώσει ποτέ παραπλανητική είδηση, φήμη, δήθεν πληροφορία, κουτσομπολιό του τύπου ''μου είπαν'' ή ''άκουσα''...

Ό,τι διαβάζετε θα είναι είτε οι επίσημες δηλώσεις του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς και των αρμόδιων φορέων είτε τα Δελτία Τύπου που αφορούν στο σοβαρό ζήτημα που ανησυχεί όλους μας.

Θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μας να αναπαράγουμε φήμες που διασπείρονται στην πόλη μας, μόνο και μόνο για να προκαλέσουμε ''θόρυβο''. Με την ψυχική ισορροπία των ανθρώπων δεν έχει δικαίωμα να παίζει κανείς. 

Πέρα από το επαγγελματικό καθήκον της τήρησης του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που σεβόμαστε στο ακέραιο, υποσχεθήκαμε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον δήμαρχο, ώστε να είμαστε δεσμευμένοι δημοσίως, ότι δεν θα μεταδώσουμε ποτέ φήμη ή ''σενάριο πανικού''.