iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ραφήνα Οι ''κάλπες''
του fb Ο νικητής,
η έκπληξη, ο άγνωστος... Ίντριγκα


Ακριβώς έναν χρόνο μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr κάνει μια πρωτότυπη ''δημοσκόπηση'' με άξονα το fb.

Και πιο συγκεκριμένα τον αριθμό των ''ηλεκτρονικών φίλων'' των επικεφαλής των παρατάξεων του δήμου. Προφανώς - και για να μην υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση - το ρεπορτάζ δεν έχει πολιτική στόχευση, άλλωστε ο αριθμός των φίλων εξαρτάται από τη δημοφιλία και από το πότε άνοιξε ο προσωπικός λογαριασμός του καθενός, αλλά και από το πόσο ασχολείται ο καθένας με το προφίλ και τις αναρτήσεις του. Αυτό το γνωρίζει κι ένα παιδάκι δημοτικού.

Έτσι λοιπόν η έρευνα έδειξε πως ο επικεφαλής της ''Σύγχρονης Πολιτείας'' και δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς είναι πρώτος με 4.600 φίλους! Τον ακολουθεί ''κατά πόδας'' ο επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' και αντιδήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος με 4255 φίλους. Τρίτος ο επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' και αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρος Κάρλος με 3.822 φίλους. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της ''Συμμαχίας Δημιουργίας'' και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δαμιανός Φαφούτης με 2.550 φίλους. Στην ειδική ένδειξη του fb του επικεφαλής της ''Νέας Αρχής'' Βασίλη Πιστικίδη δυστυχώς δεν αναγράφεται ο αριθμός των φίλων που έχει, συνεπώς δεν γνωρίζουμε σε ποιά θέση κατατάσσεται και είναι ο άγνωστος Χ.

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της ''κάλπης'' της ''εφορευτικής επιτροπής'' του fb στις 24 Μαίου 2020.

 

 

fb