iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Μπράβο στους υπαλλήλους
που κράτησαν γερά! Ίντριγκα


Τυπικά - ας πούμε - η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα του μεγάλου ''συναγερμού'' για τον κορωνοιό. Ήδη έχει σταματήσει η καθημερινή ενημέρωση της κυβέρνησης για τα κρούσματα, το κέντρο υγείας Ραφήνας επαναλειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα, την ίδια ημέρα ανοίγουν και τα δημοτικά σχολεία, η κανονικότητα επανήρθε με προφυλάξεις.

Προσέξτε τυπικά μόνο, γιατί ουσιαστικά πρέπει να εξακολουθήσουμε να μένουμε ασφαλείς, αυτό ας είναι το σύνθημα της ζωής μας για πάντα. Να κρατάμε αποστάσεις πέρα από την ασφάλεια, για λόγους στοιχειώδους ευγενείας και φυσικά να πλένουμε τα χέρια μας και όπου επιβάλλεται να φοράμε μάσκα.

Επειδή όλο αυτό το διάστημα από την αρχή της πανδημίας στα μέσα Μαρτίου έως και σήμερα είχαμε επαφή με το δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου τόσο δημοσιογραφικά όσο και κοινωνικά ως πολίτες δηλαδή, η εικόνα που αποκομίσαμε για τους υπαλλήλους είναι άψογη. Υπερέβαλαν εαυτόν σε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν μάλιστα στην αρχή κανείς δεν ήξερε τι του ξημερώνει...

Δεν τα παράτησαν και έδωσαν το ''ντέρμπι ως το 90'' όρθιοι. Ένα μπράβο τους αξίζει. Τόσο για τους υπαλλήλους γραφείου όσο και για τους εργαζομένους ''πεδίου μάχης'', αποκομιδή, πράσινο, τεχνικές υπηρεσίες κλπ.

Κι επειδή πάντα έχουμε το ''κουσούρι'' να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για κάποιον, γιατί πάντα κάποιος ξεχωρίζει για μια μικρή λεπτομέρεια, η υπάλληλος που την κερδίζει ''με το σπαθί της'' και επίκεντρο τη μοναδική ευγένειά της είναι στο ταμείο. Δεν θα αναφέρουμε όνομα και γιατί νομίζουμε πως δεν θα το ήθελε, αλλά και γιατί το πιθανότερο θα έκανε βάρδιες και κάποια άλλη ή άλλος συναδελφός της στο ίδιο πόστο. Πάντως σήμερα Παρασκευή 29 Μαίου ήταν εκεί και εξυπηρετούσε υποδειγματικά τους πολίτες...