iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Άρχισε να θορυβείται
η τοπική διαπλοκή
από την iselida.gr Ίντριγκα


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr κατάφερε σε μόλις τέσσερις μήνες από τη δημιουργία της να εδραιωθεί ως ένα έγκυρο, αξιόπιστο και σοβαρό μέσο ενημέρωσης, όχι μόνο στην ανατολική Αττική, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Η... χάρη μας έφτασε μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου. Ναι όπως το διαβάζετε. Μην πάει στο κακό και το πονηρό ο νους σας. Η selida.gr χαίρει της εκτίμησης, έστω κι αν θεωρείται "αντιπολιτευόμενο" (ας το πούμε μέσο) από εκείνους που πρέπει, φυσικά και στα άλλα δημοκρατικά κόμματα. Ενδεικτικό είναι ότι η iselida.gr έγινε δεκτή αμέσως στο επίσημο μητρώο της πλατφόρμας e media της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Αυτά τα λίγα για την κεντρική πολιτική σκηνή. Στα δικά μας του "μικρόκοσμου" της ανατολικής Αττικής - για να μην το περιχαρακώσουμε στη Ραφήνα και το Πικέρμι την έδρα μας κι έχουμε παρεξηγήσεις - η δημοσιογραφική μας άποψη, τα σχόλια και τα ρεπορτάζ έχουν αρχίσει και θορυβούν ιδιαιτέρως τα κέντρα διαπλοκής. Εδώ θα μείνουμε και θα συνεχίσουμε. Ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα. Αφού το ξέρουν ότι η αξιοπρέπεια και η εντιμοτητά μας δεν επιτρέπει να οπισθοχωρήσουμε τώρα. Τώρα κατορθώσαμε το ακατόρθωτο. Να κερδίζουμε καθημερινά νέους αναγνώστες και να μας εμπιστεύονται για την προβολή τους νέοι επιχειρηματίες.

Όσο για το ερώτημα που "βασανίζει" πολλούς, δηλαδή "με ποιόν είμαστε;" η απάντηση είναι τόσο προφανής. Με την παλιά καλή δημοσιογραφία. Της εποχής της γραφομηχανής, αν αυτό λέει κάτι. Με τους πολίτες πάνω απ όλα και δευτερευόντως με όποιον κάνει καλά τη δουλειά του, έχει σχέδιο και αγαπάει αληθινά την περιοχή και τα παιδιά που είναι το μέλλον μας. Γι αυτό και ίσως κάποιοι έχουν μπερδευτεί. Και τους δικαιολογούμε μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα...