iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Η ''περίεργη'' τοποθέτηση
της Αμαλίας Τόκα για
τις ειδήσεις... Ίντριγκα


Το επισημαίνουμε ευθύς εξαρχής. Ίσως ο βαθμός αντίληψης των πραγμάτων και της όποιας ευφυίας μας να μην είναι ιδανικός.

Συνεπώς με αυτό το άρθρο να αδικούμε την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Ραφήνας Πικερμίου Αμαλία Τόκα και ζητούμε προκαταβολικά και ειλικρινά συγνώμη. Αν όμως η εκτιμησή μας είναι σωστή θα πρέπει να ζητήσει η ίδια συγνώμη ή τουλάχιστον να δώσει δημοσίως εξηγήσεις είτε στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προ ημερησίας διατάξεως και από μικροφώνου είτε με ανακοίνωση Τύπου.

Τι ήταν αυτό που ρώτησε τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Μάκη Βουδούρη αν έγινε με τη...συναινεσή του η δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης του καταλόγου με τις απουσίες των συμβούλων για το 2017; Μιάς σημαντικής δηλαδή είδησης που ενδιαφέρει 15.000 ψηφοφόρους.

Άλλο πάλι και τούτο. Από πότε οι δημοσιογράφοι χρειάζονται τη συναίνεση κάποιου για να αποκαλύψουν ένα θέμα ή να κάνουν ένα ρεπορτάζ; Ο ρόλος του Τύπου είναι κατοχυρωμένος συνταγματικά εδώ και δεκαετίες κ. Τόκα με όλο τον σεβασμό στο προσωπό σας. Γι αυτό και η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr χαρακτηρίζει το λιγότερο περίεργη τη δημόσια τοποθετησή σας. Κάποιοι όχι τόσο ψύχραιμοι ή κακοήθεις να την χαρακτήριζαν και Απριλιανού τύπου αλλά εμείς αρκούμαστε διακριτικά να σας ρωτάμε - έχοντας υποθέτουμε αυτό το δικαίωμα - τι ακριβώς εννοούσατε, μήπως σας παραξεηγήσαμε. Αν έγινε κάτι τέτοιο επαναλαμβάνουμε θα ζητήσουε συγνώμη. Αλλά περιμένουμε πρώτα την αποψή σας, που φανταζόμαστε δεν είναι τέτοια που να "καλύπτει" και να δικαιολογεί απ ότι φάνηκε τους συμβούλους που έχουν ξεχάσει που βρίσκεται το δημαρχείο. Ένας εξ αυτών είναι συντοπίτης σας πρώην υποψήφιος δήμαρχος...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι προς τιμήν του ο ίδιος ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς υπερασπίστηκε τα μέσα ενημέρωσης εμμέσως πλην σαφώς, λέγοντας πως "δυστυχώς είναι αληθή τα στοιχεία του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Μάκη Βουδούρη που είπε πως ο κ. Βασιλόπουλος δικαιώθηκε.