iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Με ''τρικυμία'' ή με
''μπουνάτσα'' οι εκλογές
της ΝΔ στη Ραφήνα; Ίντριγκα


Πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Τα μέλη του κόμματος στην τοπική Ραφήνας - Πικερμίου όπως είναι γνωστό εμπιστεύθηκαν το "τιμόνι" της οργάνωσης σε έναν νέο άνθρωπο, καταρτισμένο, ευπρεπή και καλλιεργημένο. Τη Δέσποινα Γκικάκη, η οποία παρά την απειρία της τα κατάφερε περίφημα έως τώρα και είναι περιττό να αναφέρουμε τι έκανε σε συνεργασία με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα έχει τη στήριξη του κόμματος και των στελεχών που είναι αρμόδια για την εποπτεία της περιοχής και των κομματικών δράσεων. Είναι λοιπόν λογικό και πολιτικά ορθό η κ. Γκικάκη να θέσει ξανά υποψηφιότητα, όπως και θα το πράξει.

Κάπου εδώ αρχίζει το παρασκήνιο. Τοπικοί "βαρόνοι" και "δεινόσαυροι" δεν καλοβλέπουν επανεκλογή της κ. Γκικάκη καθώς όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και το κλίμα στην κοινωνία, η Νέα Δημοκρατία θα εκλεγεί πρώτο κόμμα όποτε στηθούν κάλπες και συνεπώς θα κυβερνήσει είτε με αυτοδυναμία είτε με συνεργασία. Και συνεπώς η κ. Γκικάκη θα βρεθεί "στον αφρό" σε αυτή τη συγκυρία. Αυτό δεν το επιθυμούν οι πολιτικοί "σκελετοί" του παρελθόντος και προσπαθούν με κάθε τρόπο να της βάλουν "τρικλοποδιές". Πώς γίνεται αυτό; Με τη μέθοδο του "χαλασμένου τηλεφώνου" (ξέρουν αυτοί τι εννοούμε), με προβοκάτσιες και με συστράτευση πολιτικών "υλικών κατεδάφισης". 

Επειδή θα παρακολουθούμε δημοσιογραφικά το θέμα, πιστεύουμε ότι η κ. Γκικάκη συσπειρώνει γύρω της νέους ανθρώπους, υγιείς δυνάμεις του κόμματος που επιθυμούν να συνεχιστεί ο φρέσκος αέρας, αλλά και έμπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που γνωρίζουν πολύ καλά ότι "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"...