iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις
στο θέμα της ΔΕΗ
στη Ν.Δ. Ραφήνας Ίντριγκα


Παρακολουθούμε με ψυχραιμία και απόλυτο σεβασμό στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ εδώ στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr το μεγάλο θέμα με τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα γραφεία της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου.
Κατ αρχήν επιμένουμε να περιμένουμε το επίσημο πόρισμα της αστυνομικής αυτοψίας στα γραφεία της ΝΔ μετά την καταγγελία της προέδρου Δέσποινας Γκικάκη, γιατί θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Επίσης είναι επιβεβαιωμένο ότι τα κεντρικά του κόμματος έχουν θορυβηθεί με αυτή την υπόθεση που τείνει να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Στα τοπικά τώρα, στο ''κάδρο'' μπήκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος με αιφνίδια παρέμβαση, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ιστοσελίδας irafina.gr (διαβάστε παρακάτω). Σημειώστε ότι το έγγραφο του κ. Βασιλόπουλου με αποδέκτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δημοσίευσε η ιστοσελίδα rpn.gr (επιχειρηματικών συμφερόντων του μέλους του Δ.Σ. της τοπικής ΝΔ κ. Δημήτρη Αντωνάκου) και λίγο αργότερα το ''κατέβασε" άγνωστο γιατί. Δεν αναφέρουμε το όνομα του κ. Αντωνάκου για να τον ψέξουμε καθώς είναι αναφαίρετο δικαιωμά του στη δημοκρατική κοινωνία μας να δραστηριοποιείται κομματικά και επιχειρηματικά όπως κρίνει ο ίδιος. Απλώς το αναφέρουμε για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τις ιδιοτητές του.
Το έγγραφο του κ. Βασιλόπουλου
Η αντίδραση της συντακτικής ομάδας του irafina.
Δεν τον κάλυψε η απάντηση Γκικάκη και επέλεξε το ρόλο του «πατερούλη» ή έστω του παραρτήματος μέρους της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ ο –κατά τ΄ άλλα- ακομμάτιστος κ. Βασιλόπουλος και η «Δύναμη Ανάπτυξης». Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν το συγκεκριμένο έγγραφο απηχεί τις προσωπικές σας, κομματικές απόψεις, ή και των υπολοίπων μελών, φίλων και στελεχών της παράταξής σας.

Εύγε και εις άλλα με υγεία στην άγρα ψήφων σας. Είναι απορίας άξιον το πώς αποδέχεται, αν αποδέχεται, η Νέα Δημοκρατία να μιλάτε εξ ονόματός της. Σε ο, τι αφορά τώρα το ποιος απηχεί θέσεις ποιού, το ξέρετε καλά εσείς και οι κομματικοί σας συνεργάτες στα ΜΜΕ. Όσο για τις αποκαλύψεις για και το «δήθεν» για σας σκάνδαλο, πέστε μας παρακαλώ εσείς, αφού δεν μπορεί άλλος από όλη τη Νέα Δημοκρατία, πού υπάρχει ψευδής είδηση και πώς τελικά ηλεκτροδοτείτο η τοπική σας, επί 2 ολόκληρα χρόνια. Θα επανέλθουμε ή αλλιώς coming soon!

 

H θέση Γκικάκη
Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και σήμερα, ουδέποτε έλαβα ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου. Διαπιστώθηκε προσφάτως ότι υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών τελών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Το ποσό αυτό έχει ήδη καταβληθεί και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες άνευ οιασδήποτε πολιτικής σημασίας.
Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική ας επικεντρωθούν στα μείζονα και ας αφήσουν στην άκρη τη μικροπολιτική. Αν μπορούν...
 
Ο δήμος
Παράλληλα με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια, καταλογίζονται σε βάρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, αναδρομικά από 1/6/2016 μέχρι 31/5/2018, τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας – Φωτισμού, Δημοτικό Φόρο και προστίμου 547 ευρώ.
 
Η δημοσιογραφική εκτιμησή μας με τη μικρή εμπειρία που έχουμε, είναι πως το θέμα έχει ''πολύ ψωμί'' ακόμη. Και πολλές εκπλήξεις!