iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Χριστόπουλος
Η θάλασσα, τα γιαούρτια
και τα μάτια του 14... Ίντριγκα


Αν και εξακολουθεί ''να πατάει σε δύο βάρκες'' ο Γιώργος Χριστόπουλος, όπως δήλωσε προσφάτως σε συνέντευξη στην εφημερίδα ''ανατολική ακτή'' θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου το 2019.

Ένα ερωτηματικό παραμένει σε εκκρεμότητα, αυτό των πρόωρων εθνικών εκλογών και αν ο κ. Χριστόπουλος κληθεί τελικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Ο γιατρός έτρεξε πολύ είναι η αλήθεια, τρία χρόνια στα νησιά "κι έφαγε τη θάλασσα με το κουτάλι". Πάντα όμως στο μυαλό του ''στριφογύριζε" η ιδέα της απόπειρας επανεκλογής στη δημαρχία. Δύσκολο εγχείρημα, το ξέρει καλά, γι αυτό και προσπαθεί να είναι πανέτοιμος και "πάνοπλος" όταν έρθει η ώρα. Για "να κάνει πίσω" φαντάζει δύσκολο αφού το δήλωσε και πώς θα "το μαζέψει". Αν γίνει το "θαύμα" και εκλεγεί βουλευτής, αν είναι τελικά υποψήφιος και αν γίνουν πρόωρες εκλογές, εντάξει είναι απλό. Αλλά σε άλλη περίπτωση θα είναι εκτεθειμένος. 

Έτσι λοιπόν συνεχίζει τις συζητήσεις και επαφές ώστε να δημιουργήσει μια πρώτη "ομάδα κρούσης" έναν δυνατό πυρήνα φίλων και συνεργατών του συνδυασμού του. Κι επειδή "όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι" που λέει ο λαός είναι πολύ προσεκτικός στις παρέες και επιλογές του. Δηλαδή έχει "τα μάτια του 14"...