iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Ραγδαία άνοδος
της iselida.gr
στο facebook Ίντριγκα


Εντυπωσιακή νέα άνοδο παρουσίασε την εβδομάδα που πέρασε η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr στον ειδικό πίνακα αναγνωσιμότητας του facebook που περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της ανατολικής Αττικής.

Η iselida.gr με μόλις 11 μήνες στο διαδίκτυο ανέβηκε 4,7% και τα υπόλοιπα site (όλα πολύ παλαιότερα σε λειτουργία από 2 έως 7 χρόνια αν δεν κάνουμε λάθος) από 0,1% έως 0,7%. 

Είναι ο πίνακας πέραν πάσης αμφισβήτησης, καθώς τον έχουν ως εργαλείο και τον βλέπουν στον υπολογιστή τους όλα τα παραπάνω site και δεν μπορεί να ''πειραχτεί''.

Η iselida.gr με εγκυρότητα και ευαισθησία συνεχίζει τον μοναχικό δρόμο της (όντας ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος 24 ώρες το 24ωρο) προσπαθώντας να ενημερώνει με ευπρέπεια αυτές τις δύσκολες ημέρες της εθνικής τραγωδίας.

Όλοι οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε δίπλα στην κοινωνία που υποφέρει. Είμαστε σίγουροι πως όλα τα τοπικά μέσα το έχουν αντιληφθεί και στο εξής μακριά από ανούσιους ''ανταγωνισμούς'' θα βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε για το καλύτερο. Για την αλήθεια, για τα γεγονότα που δεν πρέπει να κρύβουμε. Μακριά από συμφέροντα και μικρότητες.