iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Στο τυπογραφείο
η νέα τοπική
εφημερίδα... Ίντριγκα


Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, της νέας τοπικής εφημερίδας της ανατολικής Αττικής.

Το επισημαίνουμε ξανά, γιατί γίνεται πολλή συζήτηση. Μην περιμένει κανείς ''ξύλινη γλώσσα'', ύπουλα δημοσιεύματα, άθλια πολιτικά παιχνίδια, ψεύτικες ειδήσεις και παραπλανητικούς τίτλους από τη νέα εφημερίδα. Δεν θα έχει την παραμικρή αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με καμία άλλη παραδοσιακή ή νεότερη τοπική εφημερίδα. Και αυτό θα είναι προφανές από το πρώτο φύλλο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η νέα τοπική εφημερίδα δεν έρχεται να διεκδικήσει το οτιδήποτε. Αλλά να βοηθήσει και αυτή όσο και αν τα καταφέρει στην ενημέρωση των πολιτών. Με μόνο ένα πλεονέκτημα. Βασίζεται στην παλιά καλή και αγνή δημοσιογραφία, δηλαδή την έρευνα και τη διασταύρωση της πληροφορίας.

Στο πρώτο φύλλο θα έχει ως πρώτο θέμα μία βαρυσήμαντη συνέντευξη του κορυφαίου Έλληνα επιστήμονα για τον πύρινο όλεθρο στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι. Επίσης ειδική αρθρογραφία από ηγετικά θεσμικά στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά και αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, έγκριτους δικηγόρους, διαπρεπείς οικονομολόγους και έμπειρους δημοσιογράφους.

Παρασκήνια και αποκλειστικές από τη Ραφήνα, το Πικέρμι και τον Μαραθώνα που θα συζητηθούν και φωτορεπορτάζ από σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας.

Η νέα τοπική εφημερίδα φυσικά έχει και όνομα. Αλλά θα το δείτε ''μια και καλή'' τη Δευτέρα στα σημεία διανομής. Η φωτογραφία πάντως από το μέγαρο της Ένωσης Συντακτών δεν είναι τυχαία. Κάπου μέσα της, πίσω της ''κρύβεται'' το όνομα της νέας εφημερίδας.