iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κυκλοφορεί η νέα
τοπική εφημερίδα
''Πρωτοσέλιδο'' Ίντριγκα


Κυκλοφορεί σε όλη την ανατολική Αττική η νέα τοπική εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''. 
Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας είναι αφιερωμένο στην επόμενη ημέρα του πύρινου ολέθρου στο Νέο Βουτζά, το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι.
Ως πρώτο θέμα η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας έχει επιλέξει μία αποκλειστική συνέντευξη κύρους με τον κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα στο περιβάλλον, τον Ακαδημαικό καθηγητή Χρήστο Ζερεφό. Ο διαπρεπής καθηγητής δίνει μιά ''πινελιά'' ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.
Διαβάστε εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα ειδικά γραμμένα για το ''Πρωτοσέλιδο'' από τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε μέσα στις φλόγες και τον διακεκριμένο δικηγόρο Γιώργο Κώτσηρα για το πώς πρέπει να διασφαλιστούν τα χρήματα για τους πυροπαθείς. 
Επίσης γράφουν ο Δαμιανός Φαφούτης στην πρώτη του παρέμβαση ως επίσημα υποψήφιος δήμαρχος και ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ενώ ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος με μία αποκλειστική του δήλωση στο ''Πρωτοσέλιδο'' ''φέρνει τα πάνω κάτω''. Ο οικονομολόγος Δημήτρης Γκιόκας για την Ελλάδα που ονειρεύεται και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης για τα ψέμματα των πολιτικών.
Δύο σελίδες με σχόλια, αληθινές ειδήσεις και gossip από τη Ραφήνα και το Πικέρμι και δύο σελίδες με φωτορεπορτάζ από το συγκινητικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μνήμης στη Ραφήνα για τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν στη φωτιά. 
Τέλος ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον δήμο Μαραθώνα με επίκεντρο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Λιβαθινό.
Η νέα εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' βρίσκεται σε δεκάδες σημεία ελεύθερης διανομής. Με ελεύθερη άποψη.
''Πρωτοσέλιδο''. Η οικουμενική τοπική εφημερίδα που μιλάνε όλοι.