iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφορεί το
Σαββατοκύριακο
το ''Πρωτοσέλιδο'' Ίντριγκα


Κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''.

Το εορταστικό φύλλο με 24 σελίδες γεμάτες ειδήσεις, φωτορεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα και ευχές. Η ''οικουμενική'' εφημερίδα, στην οποία όλοι μα όλοι έχουν ανοικτό βήμα και το απέδειξε από το πρώτο φύλλο.

Διαβάστε σε αυτό το φύλλο μια συνέντευξη του βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου με μία ρηξικέλευθη πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση που δημοσιογραφικά ιεραρχείται ως πρώτο θέμα της εφημερίδας.

Μια αποκλειστική ολοσέλιδη είδηση ''με πολύ ψωμί'' για τον Σπύρο Λιβαθινό, η οποία αλλάζει το προεκλογικό σκηνικό στον δήμο Μαραθώνα, πέντε χορταστικές σελίδες με ειδήσεις και ρεπορτάζ από τη Ραφήνα και το Πικέρμι και τις συγκινητικές κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης που ξεχώρισαν στην Αττική.

Διαβάστε επίσης στο ''Πρωτοσέλιδο'' εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνο Μώρο για το κοινωνικό συμβόλαιο, από τον τέως δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη για τις ασταθείς πλειοψηφίες, από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καρασταμάτη για τη Δημοτική Αρχή τοπικής ''εθνικής ενότητας'', από τον δικηγόρο και οικονομολόγο Γιάννη Σαμέλη για την Ελλάδα που έρχεται, από τον δικηγόρο Γιώργο Κώτσηρα για τον ρόλο της δικαιοσύνης και το χρονογράφημα του δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη για τα όνειρα των ανθρώπων. 

Αναζητήστε το ''Πρωτοσέλιδο'' σε όλη την ανατολική Αττική, στα σημεία ελεύθερης διανομής. Την εφημερίδα όλων των ελεύθερων πολιτών. 

 Φύλλο τύχης! Για το νέο μέλος της οικογένειας του ''Πρωτοσέλιδου'' που είχε γεννητούρια!