iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Τα παιδιά δεν
φέρνουν ψήφους
στη Ραφήνα... Ίντριγκα


Γκρινιάζουμε Χριστουγεννιάτικα θα σκεφτείτε.

Μην μας αδικείτε, γιατί θα αντιληφθείτε πως έχουμε απόλυτο δίκιο ή έστω θα αντιληφθείτε την απορία μας.

Η χρονιά κλείνει με αυτό το θαυμάσιο ποδοσφαιρικό παιδικό τουρνουά στο Νέο Βουτζά που η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πρόταξε δημοσιογραφικά με φωτορεπορτάζ.

Δεν ''παίζουμε κανένα παιχνίδι'' όπως πέραν πάσης αμφιβολίας θα μας κατηγορήσουν και θα μας εγκαλέσουν οι ''θιγόμενοι''. Και δυστυχώς είναι πολλοί. Είναι η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων που αρέσκεται να εμφανίζεται μόνο σε βλαχοπανηγύρια με σουβλάκια και κλαρίνα, ή θα τρέχει σαν τρελή όλο τον Ιανουάριο στις πίτες των απανταχού συλλόγων προς άγρα ψήφων εν όψει δημοτικών εκλογών.

Είναι τουλάχιστον ντροπή να μην βρούνε μισή ώρα να δώσουν το παρών σε αυτή τη γιορτή χαράς και υψηλού συμβολισμού που στο κάτω κάτω ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. 

Από τους 27 δημοτικούς συμβούλους ελάχιστοι ήταν αυτοί που ήταν εκεί στη χαρά των παιδιών, τους αναφέρουμε στο ρεπορτάζ και μπράβο τους - οι κύριοι Μπουρνούς, Μώρος, Πιστικίδης (ως γ.γ. του δήμου), Χαχολάκης και Αραπκιλής - γιατί θεωρούμε ότι το έκαναν από πραγματική επιθυμία και όχι ''πολιτικά'', ενώ δεν είδαμε ούτε έναν από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ή έναν έστω έναν ή μία δημοτικό - η σύμβουλο. Ο κ. Φαφούτης, ο κ. Χριστόπουλος, ο κ. Βασιλόπουλος και ο κ. Τσαλαπατάνης ως αρχηγοί απουσίαζαν. Ζητούμε συγνώμη ειλικρινά και από καρδιάς, αν είχαν τόσο σοβαρή άλλη υποχρέωση ή εργασία που δεν μπορούσε να πάει πίσω. Συγνώμη το επισημαίνουμε και θα επανορθώσουμε αν μας ενημερώσουν ως οφείλουν για τον σοβαρό λόγο απουσίας. Συγνώμη ιδιαίτερα από τον κ. Χριστόπουλο που οι ημέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες στο οικείο περιβάλλον του αλλά δεν θέλουμε να μας κατηγορήσουν για μεροληψία. Ίσως από τους τέσσερις μόνο γι αυτόν να αντιλαμβανόμαστε την απουσία και να δικαιολογείται.

Τα παιδιά όμως δεν ψηφίζουν, άρα γιατί να χάνουμε την ώρα μας. Ας κρατήσουμε δυνάμεις για τις πίτες. Εκεί είναι το ''φαί''. Δηλαδή τα ψηφαλάκια...

Σύμβουλοι και αρχηγοί παρατάξεων ή υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν δίνουν το παρών σε παιδικές γιορτές, εσείς πώς θα τους χαρακτηρίζατε?

Τελευταία φορά. Συγνώμη από όσους είχαν πολύ πολύ σοβαρό λόγο να απουσιάζουν. Ας μας τηλεφωνήσουν να το γράψουμε αμέσως.