iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Προς το τυπογραφείο
η εφημερίδα
''Πρωτοσέλιδο'' Ίντριγκα


Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου η εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''.
Η εφημερίδα που άλλαξε τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων του τοπικού Τύπου και αγαπήθηκε από την κοινωνία για την εντιμότητα και αξιοπρέπεια που τη διέπει.
Σε αυτό το φύλλο πρώτο θέμα η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Χριστόπουλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιοτητάς του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας σε Ραφήνα Πικέρμι. Ο κ. Χριστόπουλος μιλάει για όλους και για όλα και κάνει μία πρόβλεψη που θα ''γκρεμίσει'' τα πάντα!
Άλλη μία συνέντευξη από τον αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Γιώργο Χαχολάκη, ο οποίος ''ταράζει τα νερά''.
Διαβάστε ακόμη ένα θέμα για την υποψηφιότητα του Σπύρου Λιβαθινού για τη δημαρχία του Μαραθώνα που θα προκαλέσει συζητήσεις.
Πλούσια αρθρογραφία από διαπρεπείς προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας αποκλειστικά για το ''Πρωτοσέλιδο'', όπως της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνας Αδαμοπούλου και του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη.
Αρθρογραφούν ακόμη: Μάκης Βουδούρης, Ανδρέας Βασιλόπουλος, Σίσσυ Κατσούδα, Μύρων Τσαγκαράκης και Δημήτρης Καρασταμάτης. Ο διαπρεπής δικηγόρος - οικονομολόγος Γιάννης Σαμέλης, ο διακεκριμένος ψυχίατρος και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙ.ΝΑΛ. Θάνος Ασκητής και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης.
Και όπως πάντα δύο χορταστικές σελίδες από τη Ραφήνα και το Πικέρμι με αποκλειστικά φωτορεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, ίντριγκες και gossip.
Το ''Πρωτοσέλιδο'' δεν ''παίζει παιχνίδια''. Σέβεται την κοινωνία. Δίνει βήμα σε όλους.