Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογικός ''όλμος''!
Φεύγει ο
Κώστας Ξηντάρας! Ίντριγκα


Ήταν 27 Ιανουαρίου όταν η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά την αποκλειστική πληροφορία ότι ''κάτι τρέχει'' με τον Κώστα Ξηντάρα.

Ο πρώτος σε σταυρούς εδώ και τέσσερις θητείες δημοτικός σύμβουλος από το Πικέρμι ήταν προβληματισμένος  σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης που υπηρετεί με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. 

Η iselida.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Ξηντάρα την Κυριακή το απόγευμα, ώστε να έχει ''φρέσκο'' ρεπορτάζ, καθώς μπήκαμε στην τελική προεκλογική ευθεία.

Ο κ. Ξηντάρας μας επιβεβαίωσε τους έντονους προβληματισμούς τους και δήλωσε επί λέξει.  

'' Ύστερα από βαθιά σκέψη αποφάσισα να μην λάβω μέρος, ως υποψήφιος δημοτικός ή τοπικός σύμβουλος, στις εκλογές του Μαίου. Θα παραμείνω όμως έως την τελευταία ημέρα της θητείας μου, στην παράταξη, την οποία στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και διευκρινίζω ότι δεν θα εμπλακώ καθόλου στην προεκλογική εκστρατεία. Οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την εμπλοκή μου με τα κοινά. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τις εκατοντάδες προσωπικούς ψηφοφόρους και φίλους αλλά και όλους τους συμπολίτες μου, που με στήριξαν και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ''πρώτη γραμμή'' της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα αγαπώ πάντα τον τόπο μου και θα είμαι παρών. Άλλωστε ο χρόνος και η ίδια η ζωή έχουν τον πρώτο λόγο". 

Προφανώς η αποκλειστική είδηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr αλλάζει άρδην το προεκλογικό σκηνικό στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Ένας από τους ''πυλώνες'' της ''Συμμαχίας Δημιουργίας'' δεν θα υπάρχει στη ''μάχη'' προς την κάλπη. Ο κ. Ξηντάρας - ξανατονίζουμε - εδώ και τέσσερις εκλογές βγαίνει πρώτος σε σταυρούς στο Πικέρμι.

Ο κ. Ξηντάρας ναι μεν αποχωρεί σιωπηρά με μία λιτή και πεντακάθαρη δήλωση, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον ενδεχόμενη ηχηρή επιστροφή του. 

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις παρατάξεις ο κ. Ξηντάρας, με πολύχρονη εμπειρία και άριστος γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, απίστευτα εργατικός και χαμηλών τόνων σίγουρα θα λείψει από την τοπική αυτοδιοίκηση.  

Ας αφήσουμε όμως τον χρόνο, όπως δήλωσε και ο ίδιος...