iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η iselida.gr συνεχίζει
τις αποκαλύψεις με
αξιοπρέπεια και εντιμότητα Ίντριγκα


Τρεις αναμφισβήτητα μεγάλες και κυριολεκτικά αποκλειστικές ειδήσεις που άλλαξαν τρεις φορές τις κινήσεις στην προεκλογική σκακιέρα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου το τελευταίο εξάμηνο από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Πρώτη. Όταν άπαντες είχαν ''ξεγράψει'' από τον ''χάρτη'' τον Γιώργο Χριστόπουλο η iselida.gr πεισματικά διαβεβαίωνε από τον Οκτώβριο, ότι ο πρώην δήμαρχος είναι πολύ ''σκληρό καρύδι'' και θα είναι υποψήφιος εκ νέου για τη δημαρχία. Ακούσαμε ''τα εξ αμάξης'' για την πληροφορία μας και τελικά δικαιωθήκαμε όταν στις αρχές Ιανουαρίου ο γιατρός ανακοίνωσε ηχηρά την υποψηφιοτητά του ως επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής''. Σήμερα μάλιστα υπάρχουν ορισμένες εκτιμήσεις που τον θέλουν να διεκδικεί με αξιώσεις την πολυπόθητη δεύτερη θέση για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βαγγέλη Μπουρνούς την επαναληπτική Κυριακή στις 2 Ιουνίου.

Δεύτερη. Στις 13 Φεβρουαρίου ένα ''τσουνάμι'' ''καταπίνει'' τη Ραφήνα και το Πικέρμι όταν η iselida.gr αποκαλύπτει πως οι τρείς υποψήφιοι δήμαρχοι Δαμιανός Φαφούτης, Γιώργος Χριστόπουλος και Βασίλης Πιστικίδης συναντήθηκαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας για να συζητήσουν τη στάση τους στην προεκλογική ''κούρσα''. Κάποιοι κακοήθεις στις πρώτες ώρες έλεγαν ''μα τι γράφουν αυτοί, τρελάθηκαν?" Όταν ουδείς εκ των τριών διέψευσε την είδηση τότε όλοι αντιλήφθηκαν πως η iselida.gr είχε άλλη μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία.

Τρίτη. Στις 8 Απριλίου ένας αυτοδιοικητικός ''σεισμός'' ''ισοπεδώνει'' τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ''ανεβάζει'' αποκλειστικό ρεπορτάζ και δήλωση, πως ο δημοτικός σύμβουλος (πρώτος σε σταυρούς εδώ και τέσσερις εκλογές) Κώστας Ξηντάρας αποχωρεί από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' του Δαμιανού Φαφούτη στο τέλος της θητείας του και δεν προτίθεται να συμμετέχει καν στην προεκλογική εκστρατεία. Και σε αυτή την περίπτωση για λίγο κάποιοι νόμιζαν πως πρόκειται για ...αργοπορημένο πρωταπριλιάτικο. Ήταν όμως η είδηση της χρονιάς!

Δεν επαιρόμαστε. Είχαμε απλώς την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε τι νιώθουμε. Τη δουλειά μας κάνουμε αθόρυβα, αξιοπρεπώς, έντιμα, με επαγγελματική δημοσιογραφική ευθύνη και συνέπεια.

Θα προσπαθήσουμε και για άλλες ειδήσεις ως τις εκλογές. Πραγματικά θα προσπαθήσουμε...