iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Κυκλοφορεί
η εφημερίδα
''Πρωτοσέλιδο'' Ίντριγκα


Κυκλοφορεί σε όλη την ανατολική Αττική το προεκλογικό φύλλο της εφημερίδας ''Πρωτοσέλιδο''.
Πρώτο θέμα συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου, επικεφαλής της ''Σύγχρονης Πολιτείας'' Βαγγέλη Μπουρνούς. 
Ακόμη συνεντεύξεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' Κωνσταντίνου Μώρου, του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' Τάσου Ζαφειράκη και της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' Βασιλικής Σαντ.
Διαβάστε άρθρα από τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της ''Νέας Αρχής'' Βασίλη Πιστικίδη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Δουβίτσα, Σπύρο Πάντζα, Μελίνα Κρόκου, Μύρωνα Τσαγκαράκη, Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Παρασκευή Χρήστου και Δημήτρη Καρασταμάτη.
Ακόμη ρεπορτάζ για τους υποψηφίους δημάρχους Γιώργο Χριστόπουλο επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' και Ανδρέα Βασιλόπουλο επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης''. 
Επίσης άρθρο του δικηγόρου οικονομολόγου Γιάννη Σαμέλη και όπως πάντα το χρονογράφημα του Αργύρη Κωστάκη, σε αυτό το φύλλο ''ο Σπύρος Λιβαθινός που γνώρισα παιδί".
''Πρωτοσέλιδο''. Η τοπική εφημερίδα που δίνει βήμα σε όλους!