Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Θα με θυμηθείς...''
λέει ο Κώστας
Ξηντάρας (εικόνα) Ίντριγκα


Ζεστή ατμόσφαιρα στην παραδοσιακή ταβέρνα της Νταού ''η Γωνιά του Τόρβα''. 

Εκτός από το υπέροχο τζάκι που έκαιγε στο φουλ καθώς στα ορεινά έχει ακόμη ψύχρα τα βράδια, μπήκε για φαί με τους γιούς του και ο ''Πικερμάρχης'' Κώστας Ξηντάρας. Ήταν η πρώτη έξοδος του κ. Ξηντάρα μετά την πολιτικά ουσιαστική αποχώρηση μεγατόνων από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' του Δαμιανού Φαφούτη, που άλλαξε όλο το προεκλογικό σκηνικό στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Τυπικά θα αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του στις 31 Αυγούστου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Επιστήθιοι φίλοι επί χρόνια ο κ. Ξηντάρας και ο Κυριάκος Παπακυριάκος πριν το δείπνο ήπιαν ένα κρασάκι για "ζέσταμα". Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πανταχού παρούσα απαθανάτισε μια μοναδική στιγμή. Ο κ. Ξηντάρας λέει με νόημα και μία χαρακτηριστική κίνηση στον κ. Παπακυριάκο "να με θυμάσαι" ή αλλιώς "να το θυμάσαι αυτό που σου είπα"...

Το τι του είπε το γνωρίζουμε, όμως θα τηρήσουμε το of the record όπως μας παρακάλεσε ευγενικά ο κ. Ξηντάρας.

Στα προεκλογικά τώρα μιας και μιλάγαμε για τον κ. Ξηντάρα πρώτο σε σταυρούς στο Πικέρμι επί τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις (πάνω από 700) οι συνδυασμοί κατατέθηκαν στο πρωτοδικείο. Στις εκλογές του Μαίου 2019 θα πάμε με αυτούς τους υποψηφίους δημάρχους (6) και με αυτούς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους (εκατοντάδες) ζωή νάχουν.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές όμως τον Μάιο του 2023 - νάμαστε καλά - το σκηνικό τι λέτε δεν θα είναι διαφορετικό? Δεν μπορεί να είναι πάλι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι σημερινοί 6. Κάποιοι δεν θα είναι (ίσως οι μισοί για διάφορους λόγους), αλλά θα προστεθούν κάποιοι άλλοι.

Με την ευκαιρία η Γωνιά του Τόρβα είναι καθημερινά ανοικτά εκτός Δευτέρας και Τρίτης. Και καμιά φορά εκτός από το εκπληκτικό φαγητό γίνονται και εκπληκτικά αποκλειστικά ρεπορτάζ για εμάς τους δημοσιογράφους.