Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Χαχολάκης και
Σ. Αραπκιλής Η
αποθέωση της φιλίας Ίντριγκα


Και οι δύο αντιδήμαρχοι Ραφήνας Πικερμίου.

Και οι δύο άνθρωποι ''γέννημα θρέμμα'' που λατρεύουν την περιοχή. Και οι δύο ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία. Και οι δύο εκπρόσωποι της (σχετικά) νέας γενιάς παρά την αυτοδιοικητική και μάλιστα αποτελεσματική εμπειρία τους. Και οι δύο (έως τις 31 Αυγούστου) στην ίδια Δημοτική Αρχή. Αλλά στις κάλπες της 26ης Μαίου σε αντίπαλα ''στρατόπεδα''. Σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' του Βαγγέλη Μπουρνούς ο κ. Αραπκιλής με τη ''Νέα Αρχή'' του Βασίλη Πιστικίδη ο κ. Χαχολάκης.

Η φιλία που του ''δένει'' όμως παράδειγμα προς μίμηση για τον πολιτικό πολιτισμό. Η επιτομή της αγνής, μακριά από συμφέροντα και μικροκακίες, φιλίας δύο ανδρών που οι εκλογές είναι απλώς ένα πολιτικό γεγονός της δημοκρατίας. 

Το πρωί είπαν μια καλημέρα στο γραφείο του κ. Χαχολάκη και έτυχε η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr να είναι παρούσα για το χαμογελαστό ανθρώπινο στιγμιότυπο.

Μακάρι όλοι οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές γενικά της χώρας, αλλά ειδικά του ''χωριού'' μας να ήταν όπως οι κύριοι Χαχολάκης και Αραπκιλής. Αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό...