iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

''Γενέθλια''
με 10.000 ειδήσεις
από την iselida.gr Ίντριγκα


Ενάμισι χρόνο στον αέρα του διαδικτύου με 10.000 αληθινές ειδήσεις (συμπληρώσαμε πριν λίγο) για αληθινούς αναγνώστες, κλείνει σήμερα η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.
Συνεντεύξεις με κορυφαίες προσωπικότητες, αρθρογραφία, αποκλειστικά θέματα, φωτορεπορτάζ, απόψεις. 
Σε αυτούς τους 18 μήνες λειτουργίας λείψαμε μόνο 6 ημέρες, όταν ο πύρινος όλεθρος του περυσινού καλοκαιριού δεν άφησε τίποτα στο περασμά του από το Κόκκινο Λιμανάκι. Δεν λυγίσαμε - αφού ζήσαμε με τη βοήθεια του Θεού - παρ ότι ορισμένοι διέδιδαν ότι η iselida.gr τελείωσε. Και επιστρέψαμε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη στην έντιμη δημοσιογραφική προσπάθεια που κάνουμε τους αναγνώστες και τους επιχειρηματίες. Τις εταιρίες, τους επαγγελματίες και τους φορείς για τη στήριξή τους στην αξιόπιστη και αποτελεσματική διαφημιστική προβολή που τους παράσχουμε.
Τον πετρελαικό κολοσσό Shell, τον όμιλο ανθοπωλείων και οργάνωσης δεξιώσεων Fevronia, το ιστορικό κλαμπ Κύτταρο, το κατάστημα δώρων sweet box, τo ξενοδοχείο Τήνος beach και τη διακεκριμένη εταιρία διαδικτυακών υπηρεσιών web artistic.
Από την τοπική αγορά το κοσμηματοπωλείο Αρβανιτογιάννη, τα καταστήματα εστίασης καλή καρδιά, Κατσαρόλα, Γωνιά του Τόρβα, Μαγκουρίλος, σουβλάκι Μάριος, La Sera, το κατάστημα ηλεκτρικών Γκούμας, την καφετέρια The Park, τα δημοφιλή ντόνατς ΝΑΝΟU, το κρεοπωλείο Σαραγούδας, το παντοπωλείο ο Νίκος, τη σχολή οδηγών Σκούφος, τις υπηρεσίες ασφάλισης if player, το music bar Paco's project, το συνεργείο αυτοκινήτων Τσίρος, το servis κλιματιστικών του Θόδωρου Σαντ, τα τζάκια Λουκάτος και βεβαίως τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου και τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. 
Με την ευκαιρία των ''γενεθλίων'' μας ευχόμαστε καλές ειδήσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Μαραθώνα. Αλλά πρωτίστως υγεία στους δημοσιογράφους, αρθρογράφους, φωτορεπόρτερ και διαχειριστές τους.