iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Αγωγή του Σταύρου
Θεοδωράκη στον
Πάνο Καμμένο


Την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με μια ανάρτησή του στο Twitter όπυ σχολίαζε την εμφάνιση του επικεφαλής του Ποταμιού στην τηλεμαχία με τους άλλους υποψήφιους.

Όπως έγραψε αναφερόμενος αποκλειστικά στον κ.Θεοδωράκη:Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;Με ανακοίνωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης ενημερώνει πως ο δικηγόρος του καταθέτει αγωγή κατά του «εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα» καθώς το σχόλιο του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής του Ποταμιού:
Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης.