iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
'' Έρχεται η
ανανεωμένη Ν.Δ.''


«Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων», τόνισε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πετρούπολη στην οποία περιόδευσε αναφερόμενος στο ανανεωμένο κατά 72% ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Κατορθώσαμε να συνενώσουμε την εμπειρία των παλαιότερων με την ορμή των νέων», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και επανέλαβε το μήνυμα ενότητας που στέλνει σε κάθε σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας: «Εφόσον με εμπιστευθείτε στις 7 Ιουλίου, την επόμενη μέρα θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, και αυτών που δεν μας ψήφισαν».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε το κεντρικό διακύβευμα της επικείμενης αναμέτρησης, τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές θα κρίνουν «αν θα πάει η Ελλάδα μπροστά, αν θα έχουμε ισχυρή ανάπτυξη, αν θα έχουμε πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, αν θα έχουμε καλά δημόσια Πανεπιστήμια, χωρίς μπαχαλάκηδες». Ζήτησε μάλιστα «ισχυρή πολιτική εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου», καθώς, όπως τόνισε, μόνο έτσι «θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και με αποτελεσματικότητα το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη Παιδεία και καλύτερη Υγεία».