iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
''Ζητώ ισχυρή
λαική εντολή''


Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Την τελευταία, τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στο Star. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι ζητά ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν θα απολυθεί, ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν εκεί που υπάρχουν ανάγκες.

Με τα εθνικά θέματα ξεκίνησε η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα πρέπει να κινηθούμε ως χώρα με βάση τις συμμαχίες που έχουμε, ενώ πρόσθεσε ότι θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Η υπερβολική δραματοποίηση κάνει τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο. Αν ο πρωθυπουργός γνώριζε κάτι σημαντικό, εικάζω ότι θα είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ έγινε στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής διαχείρισης. Ας αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα εθνικά θέματα.