iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

''Πόλεμος'' στη βουλή
για τα βλήματα
του Π. Καμμένου


Σφοδρή αντιπαράθεση Κυβέρνησης Αντιπολίτευσης αναμένεται αύριο στη Βουλή όπου συζητείται η επερώτηση της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. 

Ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, με συνέντευξή του στο ΑΠΕ, παρείχε κάλυψη στον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση απαντάει τη Δευτέρα με έναν από τους κορυφαίους υπουργούς της, τον κ. Καμμένο» και ότι «η κυβέρνηση έχει εν συνόλω την ευθύνη για την υπόθεση». 

Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας με ανάρτηση του στο twitter κάνει λόγο για "αδίστακτους" και επικαλούμενος δημοσίευμα ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι η διαρροή εγγράφου του υπουργείου Εξωτερικών έγινε σε συνεργασία με καταζητούμενο Έλληνα πράκτορα που έχει προσχωρήσει στις τάξεις των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. 

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν πως το υπουργείο Άμυνας ήθελε οπωσδήποτε τη συνεργασία με τον επιχειρηματία Παπαδόπουλο. 

Υπογράμμισε ότι αρχικά το όνομα του μεσάζοντα δεν υπήρχε στο έγγραφο της συμφωνίας με το Ριάντ. 

Πρόσθεσε ακόμη ότι η Σαουδική Αραβία είχε ενημερώσει δια του Έλληνα πρέσβη, ότι θέλει συμφωνία κράτος με κράτος και όχι με μεσάζοντα.