iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Κυβέρνηση για οβελία:
Δεν μπορεί να βάλουμε
αστυφύλακα σε κάθε αυλή


O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε στον Σκάι ότι πλησιάζουμε το χρονικό ορόσημο και φτάνουμε σε νέες ανακοινώσεις όσον αφορά στα μέτρα που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό. Το ένα είναι για τα πρόστιμα και το άλλο για ενδεχόμενη παραβατική συμπεριφορά κάποιων που θα προσπαθήσουν να πάνε στην επαρχία είτε από τις εθνικές οδούς είτε από τις παλιές εθνικές οδούς.

Ξεκαθάρισε ότι «τα διόδια δεν κλείνουν, αλλά θα παρθούν αυστηρότερα μέτρα. Για το αν θα υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση την Κυριακή του Πάσχα τόνισε: «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε αυλή σε κάθε γειτονιά. Δεν ψήνουμε στις αυλές μας, το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό».

Για την άρση των μέτρων επεσήμανε: «Να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα μέχρι τις 27 Απριλίου και κατόπιν θα προχωρήσουμε σε σταδιακή άρση μέτρων. Θα είναι μακρόσυρτη. Οσο πλησιάζουμε στις 27 θα δούμε ποιοι περιορισμοί θα αρθούν πρώτοι».

Ξεκαθάρισε ότι με την παρούσα εικόνα: «Αν πάμε όπως πάμε τώρα, θα κάνουμε καλοκαίρι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το φθινόπωρο όπου ενδεχομένως θα δεχτούμε και δεύτερο κύμα του κορονοϊού».