iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης:
''Μένουμε σπίτι
Βγαίνουμε νικητές''


Με βίντεο που «ανέβασε» στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε «όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και στον καθένα που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία».

Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές.
Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Το περιβόλι» με τον Διονύση Σαββόπουλο στην ερμηνεία. Διακρίνουμε πλάνα καθημερινότητας στην Αθήνα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού: δρόμοι ερημωμένοι στο κέντρο της πόλης, το άδειο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στιγμιότυπα από το άδειο μετρό, κλειστά μαγαζιά και καφετέριες.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που «στέκονται στην πρώτη γραμμή», στην «κοπέλα στο σούπερ μάρκετ», στον «νεαρό στα ράφια», στην κυρία στο φαρμακείο, στα παιδιά που κάνουν ντελίβερι, στους ανθρώπους που δουλεύουν στο δρόμο.