iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο ξάδερφος κ. Καραμανλής
είπε για τον ξάδερφο
Κ. Καραμανλή!


Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, μίλησε για τον συνονόματό του εξάδερφο, τον πρώην πρωθυπουργό, υπεραμυνόμενος τη στάση που ο τελευταίος τηρεί, με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Ο Κώστας Καραμανλής όταν θελήσει να πει κάτι, θα το πει ο ίδιος, όπως έπραξε στο δημοψήφισμα του 2015 και πρόσφατα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής Σερρών.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή τού πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου, υποστήριξε, μεν, ότι «μία διαγραφή είναι πάντα δυσάρεστη και μακάρι να μην είχαν φτάσει τα πράγματα ως εδώ», τόνισε, δε, ότι «ο κ. Αντώναρος εξέφρασε μία άποψη, ξεπερνώντας τα κομματικά εσκαμμένα. Και δυστυχώς αυτό έχει συνέπειες». Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο κ. Αντώναρος εδώ και καιρό εκφράζει αμιγώς προσωπικές απόψεις»
 

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος μπορεί να δηλώνει ότι έχει καλή άποψη για τον Κώστα Καραμανλή, αλλά έχει επιλέξει να φύγει από το κόμμα του Καραμανλή και να πάει απέναντι» απάντησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ όταν ρωτήθηκε σχετικά.