iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Προς ''διάλυση''
το κόμμα του
Βασίλη Λεβέντη


Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, ανακοίνωσε ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

«Δυστυχώς τα τελευταία 2,5 χρόνια οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην Ένωση Κεντρώων έχουν εξαφανιστεί. Υπήρχαν λάθη στη δομή του κόμματος. ο συγκεντρωτισμός σε ένα πρόσωπο δεν ήταν σωστός», είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας, εξάλλου, στην πρόσκληση του Βασίλη Λεβέντη να παραδώσει την έδρα του ο κ. Κατσιαντώνης είπε ότι «θα πρέπει τότε να παραδώσω και τους ψηφοφόρους μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κατσιαντώνης ενημέρωσε, με επιστολή του, τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Κατσιαντώνης απέφυγε προς το παρόν να πει σε ποιο κόμμα θα μεταπηδήσει, ωστόσο αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται σε συζητήσεις.

Αυτή ήταν η τρίτη - κατά σειρά - αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Κεντρώων είχε καταλάβει εννέα έδρες στις εκλογές του 2015, ωστόσο το 2016 ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Β’ Αθηνων Γεώργιος - Δημήτριος Καρράς και το 2017 η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.