Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Εκλογές στις 20
Αυγούστου αντί φιέστα!


Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί με συνέντευξη του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ότι δεν έμαθε τίποτα από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και η δήθεν προσπάθεια να μας πει ότι κάτι αλλάζει, δεν επιβεβαιώνεται από τις ίδιες τις επιλογές τις οποίες κάνει, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη στην Athens Voice.

«Η χώρα δεν έχει να περιμένει τίποτα πια από τον κύριο Τσίπρα. Απολύτως τίποτα. Ούτε από τον κύριο Τσίπρα, ούτε από τους Υπουργούς του, ούτε από τους μελλοντικούς Υπουργούς του σε ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο οποίος θα γίνει μόνο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έχει εξαντλήσει τον πραγματικό της βίο αυτή η κυβέρνηση. Αρκετή ζημιά έκανε στη χώρα. Ήρθε η ώρα να φύγει», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές την 20η Αυγούστου.

«Το μόνο το οποίο μένει στον κ. Τσίπρα να κάνει, είναι στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία ορόσημο κατά τον ίδιο, έξοδος από το πρόγραμμα, αντί να στήσει φιέστες, να προκηρύξει εκλογές. Και μετά από 4 εβδομάδες να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το πώς και με ποιον τρόπο και με ποιους πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά.