iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Π. Σκουρλέτης:
''Θα βρούμε άλλη
πλειοψηφία στη βουλή''


Την κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά σχολίασε - μεταξύ άλλων - σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη για τους Έλληνες πολίτες από το 2010, καθώς πλέον θα απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Αν προκύψει θέμα με τον Καμμένο, θα βρούμε νέα πλειοψηφία τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Για τις αλληλοκατηγορίες Καμμένου- Κοτζιά είπε ότι «ο κ. Καμμένος αναίρεσε πράγματα» που υποτίθεται ότι είχαν ακουσθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και πρόσθεσε πως το μόνο που δεν χρειάζεται η κυβέρνηση είναι ένα τέτοιο τοξικό κλίμα. 

Στο ζήτημα της παραίτησης Κοτζιά είπε πως αναγνωρίζεται το έργο του (Συμφωνία των Πρεσπών), κάτι που αποτελεί την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης. «Εμείς ως κυβέρνηση δεν επιλέξαμε την παραμονή του κ. Καμμένου έναντι του κ. Κοτζιά», συμπλήρωσε.

Για όσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε από τις ΗΠΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ολίσθημα καθώς δεν αποτελούν θέση της κυβέρνησης, νομίζω ότι ήταν σαφές το μήνυμα του πρωθυπουργού πριν φύγει για Βρυξέλλες».