iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Γιαγιάδες προς
Κυριάκο Μητσοτάκη:
''Φρόντισε τους νέους''


Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την περιοδεία του, δύο γιαγιάδες του έκαναν νεύμα να σταματήσει πάνω στον παλιό δρόμο που συνδέει τον Εύηνο με την Ανάληψη και έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά και τις φωτογραφίες μέχρι τώρα.

«Σε περιμένουμε από το πρωί να σου ευχηθούμε κάθε καλό», τού είπαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και τις αγκάλιασε.

«Κυριάκο έχω τρισέγγονα, σε παρακαλώ να φροντίσεις για τους νέους», του ζήτησε η μία από τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες. «Θα κάνω ό,τι μπορώ, να ‘στε σίγουρη» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος περιοδεύει σε πόλεις και ορεινά χωριά του νομού, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς.

Ο πρώτος σταθμός ήταν η Ναύπακτος, όπου ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και επισκέφθηκε πολλά εμπορικά καταστήματα με κατάληξη το ιστορικό λιμάνι, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους κατοίκους.

«Μπορείτε να προσβλέπετε σε καλύτερες μέρες», τόνισε σε συζήτηση που είχε με καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες σε καφέ της Ναυπάκτου

«Δεν μας αξίζει η μιζέρια, το λέω σε εσάς που ζείτε σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο. Ο δικός μου στόχος είναι ανάπτυξη 4%. Μπορεί να ακούγεται ένα αφηρημένο νούμερο αλλά θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Για παράδειγμα η μείωση στο 13% του ΦΠΑ στην εστίαση θα γίνει αισθητή αμέσως σε όλους τους πολίτες, από το πιο μικρό καφέ μέχρι το μεγαλύτερο εστιατόριο», εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.