iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Τροπολογία για το
αφορολόγητο από
τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Τροπολογία με την οποία δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο θα φέρει στη Βουλή τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την είδηση αυτή, που ρίχνει το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαβεβαίωσή του ότι «όσο είναι η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργηθεί το αφορολόγητο», έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να κάνει η ΝΔ με το ψηφισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ μέτρο που θα πλήξει από τις αρχές του 2020 ακόμη και τους χαμηλόμισθους των 600 ευρώ, είπε: «Προκαλώ εδώ και τώρα τον κ. Τσίπρα, αντί να λέει ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να έρθει και να προσυπογράψει μια τροπολογία που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία. Aν ο κ. Τσίπρας  εννοεί αυτά τα οποία λέει, εγώ τον προκαλώ να πάμε μαζί να διαπραγματευτούμε τη μη μείωση του αφορολόγητου κι εγώ θα βάλω πλάτη», πρόσθεσε και έδειξε στον δημοσιογράφο το κείμενο της σχετικής τροπολογίας που έχει ήδη έτοιμο η ΝΔ, και θα καταθέσει αμέσως μόλις ανοίξει η Βουλή, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα.