iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Συνάντηση
δύο θρύλων
στο ''Κύτταρο''


Πανδαιμόνιο γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ιστορικό "Κύτταρο" όπου εμφανίζεται ο Τζίμης Πανούσης με μία παράσταση που ομοιά της δεν έχει ξαναδεί η Αθηναική διασκέδαση.

Πώς τα φέρνει η ζωή και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Γιακουμέλος (με τη συζυγό του Φεβρωνία του ομότιτλου ομίλου) συναντήθηκε στο καμαρίνι του Τζιμάκου. Ο Δημήτρης Γιακουμέλος είναι γιός του αείμνηστου Ανδρέα Γιακουμέλου ιστορικού ιδιοκτήτη του "Κυττάρου" επί δεκαετίες και μάλιστα ο Δημήτρης τη δεκαετία του 1990 μεσουράνησε και ως τραγουδιστής στις "Χάντρες" του Ψυχικού και της Νέας Μάκρης. 

Μια συνάντηση του ροκά Τζίμη Πανούση με το "βαρύ πυροβολικό" της πίστας του λαικού τραγουδιού και επιφανούς επιχειρηματία Δημήτρη Γιακουμέλου που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Ο Τζίμης θα εμφανιστεί μόνο το Σάββατο 18 Νοεμβρίου αυτή την εβδομάδα και όχι και Παρασκευή 17 λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και ολοκληρώνει τις γκεστ εμφανίσεις του στο "Κύτταρο" την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου.