iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Στο ''Κύτταρο'' Τουρνάς,
Ελπίδα, Λάκης και
Ρόμπερτ Ουίλιαμς


Ο Κώστας Τουρνας, επιστρέφει στο Κύτταρο και βάζει τέλος στην ...νοσταλγία που άφησαν οι περσινές του αξέχαστες εμφανίσεις και έρχεται σε δυο μαγικές ανοιξιάτικες βραδιές να μας ξεσηκώσει να μας συγκινήσει να μας ταξιδέψει με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του και την χαρακτηριστική του αύρα που τον κάνουν τόσο διαχρονικό.

Αλλά τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Σπουδαίοι καλλιτέχνες – φίλοι θα κοσμήσουν με την παρουσία τους αυτές τις δυο συλλεκτικές παραστάσεις.

Η Ελπίδα μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες από τις σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα μας χαρίσει και τις δυο βραδιές, στιγμές μοναδικές και αξέχαστα τραγούδια. Στις 23 Μαρτίου, θα είναι μαζί μας ο ένας και μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος!!

Ο αγαπημένος «Λάκης με τα Ψηλά ρεβέρ» βασικός «υπεύθυνος» για δεκάδες αριστουργήματα του ελληνικού τραγουδιού, με το σπάνιο χιούμορ του και την χαρακτηριστική του ερμηνεία θα δώσει τη δική του «νότα» στην πρεμιέρα, ενώ στις 30 Μαρτίου στη δεύτερη και τελευταία παράσταση, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμςο καταξιωμένος συνθέτης-ερμηνευτής, μουσικός συνοδοιπόρος και αδερφικός φίλος του Κώστα, θα μας ταξιδέψει από την εποχή των POLL μέχρι το σήμερα σε ένα αντάξιο φινάλε.

 

FB Event: https://www.facebook.com/events/163798357610018/

 ΠΟΡΤΕΣ: 22.00   /  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134info@kyttarolive.gr

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIVA.GR  http://www.viva.gr/

RELOAD STORES  https://www.facebook.com/ReloadStores

SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/

11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου  http://www.11876.gr/

MEDIA MARKT http://www.mediamarkt.gr/

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ http://www.evripidis.gr/

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ http://www.athinorama.gr/

ΚΥΤΤΑΡΟ www.kyttarolive.gr  10.00-13.00 καθημερινές 
και ώρες μέρες συναυλιών