iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

O ζωντανός θρύλος
Ανταμό έρχεται
στο Ηρώδειο (βίντεο)


Ο μοναδικός Adamo έρχεται στην Αθήνα για μία βραδιά στις 15 Σεπτεμβρίου για να μας ταξιδέψει ονειρικά κάτω από το βράχο της Ακρόπολης.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηρώδειο, ο «μελωδός της αγάπης» μας υπόσχεται μια μαγική διαδρομή στον κόσμο των αισθήσεων, παρέα με τον Βασίλη Λέκκα, με όχημα το αξεπέραστο ηχόχρωμά του και εφόδια τις μουσικές αποσκευές του με όλες τις αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες του.

Η «βελούδινη φωνή», ο «ερωτικότερος ερμηνευτής του κόσμου» όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, ο πολυβραβευμένος δημιουργός, ο διάσημος τραγουδιστής των 100.000.000 δίσκων, από τη μία, διάσημος super star, συγγραφέας, ποιητής, συνθέτης και από την άλλη ένας έλληνας τραγουδιστής, που χάραξε ανεξίτηλα με το μαγευτικό του ήχο ολόκληρες γενιές, σε όλες τις χώρες, ερμηνεύοντας εκπληκτικά σε πολλές γλώσσες. Ο ιδανικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, ο καλλιτέχνης που ταυτίστηκε με το πάθος στο ελληνικό τραγούδι, που με την θεατρική υπέροχη φωνή του- μια φωνή που ματώνει όταν αφηγείται- σημάδεψε με τη σειρά του τη σύγχρονη δημιουργία στην πατρίδα μας.