Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο μουσικός ''πύραυλος''
της ''Χρυσής βραδιάς
2019'' εκτοξεύεται


 
Μια ''μαγική'' μουσική βραδιά ετοιμάζεται με πολλή αγάπη και μεράκι από τη Διεθνή Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60'70'80' με πρωτεργάτη τον πολύπειρο δημοσιογράφο και δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό Πέτρο Καντιάνη.
Η ''χρυσή βραδιά'' όπως έχει καθιερωθεί από το 2016, έχει στόχο να αποκτήσει πανευρωπαική αίγλη, αφού ουσιαστικά αποτελεί τα ελληνικά βραβεία Γκράμυ των μουσικών αναμνήσεων! Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής, μουσικά κλαμπ από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Φιλανδία και άλλες χώρες.
Η διοργάνωση φέτος θα είναι ιδιαίτερα λαμπερή και με εντυπωσιακούς καλεσμένους, ενώ σε αυτό θα συμβάλει και ο χώρος, που θα είναι το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην πλατεία Κοραή.
Η ημερομηνία ΄΄κλείδωσε'' και είναι η Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019. Στις 7 το απόγευμα ο Πέτρος Καντιάνης και η Ντομένικα Μαντέλη θα ανέβουν στην εντυπωσιακή σκηνή για να παρουσιάσουν τη μοναδική ''Χρυσή βραδιά''.
Πολλές οι εκπλήξεις σε αυτό το μουσικό σόου, ενώ θα τιμηθούν είκοσι προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής από τις δεκαετίες 60', 70' και 80', που έγραψαν ανεξίτηλη ιστορία στο βινύλιο της ψυχής μας.
Η μεγάλη αυτή μουσική βραδιά θα καλύψουν δημοσιογραφικά πολλά μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί, τηλεοπτικά κανάλια και διαδικτυακές ιστοσελίδες.