Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για το μουσικό
''τρελοκομείο'' Paco
και Κακουλάκης


Όχι δεν είναι… τρελοί για δέσιμο! Είναι τρελοί με την μουσική κι έχουν δέσει μοναδικά.

Πρόκειται για τον Paco και τον Βαγγέλη Κακουλάκη, που εμφανίζονται αυτή την Παρασκευή Live στο Paco’s Project.

Ο Βαγγέλης Κακουλάκης και ο Προκόπης (Paco) ενώνουν τις φωνές τους, την μουσική τρέλα τους, τις δικές τους δισκογραφίες, των άλλων τις δισκογραφίες και θα σας παρουσιάσουν ένα μεγάλο unplugged party, όπου ζωντανεύουν τρελές μνήμες από όλες τις δεκαετίες που μας έχουν σημαδέψει.

Έχοντας στο ενεργητικό τους συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες θα μας θυμίσουν υπέροχα κομμάτια. Κι όλα αυτά με την τρέλα που έχει μπει στο πετσί τους θα τα δείτε, θα τα ακούσετε και θα τα πάθετε αυθόρμητα σε τούτη την live βραδιά.

Βαγγέλης Κακουλάκης και Προκόπης Paco μαζί ξανά στο πιο ξεκαρδιστικό, στο πιο ξεσηκωτικό, στο πιο ανατρεπτικό project! Απολαύστε τους την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

 

Το Pacos project είναι ένας χώρος που αγαπάει την ζωντανή μουσική! ο οραματισμός μας είναι να γίνει ο ιδιαίτερος καλλιτεχνικός χώρος της Ανατολικής Αττικής όπου πρώτο λόγο έχει η μουσική , το performing και ή καλλιτεχνική έκφραση!

Μπες στον ρυθμό του Paco’s project!
Ζήσε την εμπειρία της live μουσικής είτε μέσα είτε στην ξεχωριστή αυλή μας ανακάλυψε τις άφθονες επιλογές ποτών και cocktail ή απόλαυσε την βραδιά σου με παγωμένη μπύρα στο χέρι!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22944 00444.

Paco’s project
Λ.Φλέμινγκ 54, Ραφήνα