Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τη Δευτέρα η
παρουσίαση του βιβλίου
του Αντώνη Πρέκα


Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η Εκδοτική Αθηνών παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, το βιβλίο ποίησης του Αντώνη Μ. Πρέκα, «Χαμαι-Λεονταρισμοί καί μεταμφιέσεις».

Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γεράσιμος Ανδρεάτος τραγουδιστής, Φωτεινή Δάρρα τραγουδίστρια, Κώστας Θωμόπουλος τραγουδιστής, Κώστας Καράλης τραγουδοποιός, Γιάννης Λεμπέσης τραγουδοποιός, Κώστας Μάντζιος τραγουδιστής, Βασίλης Μιχάλης συνθέτης, Μιχάλης Πρέκας stand-up comedian, Ειρήνη Τουμπάκη τραγουδίστρια, Πάνος Σαββόπουλος ερευνητής του ρεμπέτικου, Τάσος Χαλκιάς ηθοποιός.

Σε βίντεο παρεμβαίνουν (με αλφαβητική σειρά):

Άννα Ανδριανού ηθοποιός-σεναριογράφος,
Ελένη Γκίκα δημοσιογράφος-βιβλιοκριτικός,
Γιάννης Ζουγανέλης, συνθέτης-τραγουδοποιός-ηθοποιός,
Λάμπρος Καρελάς τραγουδοποιός,
Μανώλης Μητσιάς τραγουδιστής,
Δημήτρης Μπάσης τραγουδιστής,
Χρήστος Παπαδόπουλος τραγουδοποιός,
Αννίτα Πάνια τηλεπαρουσιάστρια και
Γιάννης Σμαραγδής σκηνοθέτης.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Στράτος Βάσσης μπουζούκι-κιθάρα, Γιάννος Γιοβάνος βιολοντσέλο, Σωτήρης Σαραντόπουλος πιάνο.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα Αντώνη Πρέκα
Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1960. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Έλσα Συμεωνίδου και έχουν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Μιχάλη. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (τότε Π.Α.Σ.Π.Ε.) και υποκριτική στις δραματικές Σχολές Εθνικού Ωδείου και Ωδείου Αθηνών. Από το 1979 εργάζεται ως δημοσιογράφος κυρίως σε μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες αλλά και σε περιοδικά, και κατά καιρούς στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.