iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Alabaster spa
ένας νέος
τρόπος χαλάρωσης


Το Alabaster Spa είναι ένα city spa που καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, για να μπορούν κοντά στο σπίτι ή στην εργασία τους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πρόσωπο με εφαρμογές κοσμητικής ιατρικής, θεραπείες χαλάρωσης, αλλά και θεραπευτικές διαδικασίες spa, ιδιαίτερα αποτελεσματικές στους χρόνιους μυϊκούς πόνους, τις ψύξεις, τα αρθριτικά. Το Alabaster Spa είναι ένας χώρος ευεξίας, υγείας, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης, χαλάρωσης, ομορφιάς. Είναι κυριολεκτικά μια όαση μέσα στην πόλη και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο στον οποίο οι επαγγελματίες θεραπευτές περιμένουν να σας περιποιηθούν. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με άψογη minimal αισθητική και διαθέτει δύο άνετες καμπίνες μασάζ, Season Shower, Ice Bath, μπανιέρα λουτροθεραπειών, επίσης διαθέτει σταθμούς μανικιούρ πεντικιούρ ονυχοπλαστική, αισθητικής, αποδυτήρια καθώς και χώρο υποδοχής με bar. Είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος, που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, παραμένοντας ωστόσο ζεστός, φιλικός και οικείος. Είναι ένας χώρος λουσμένος στο φως και τα χρώματα του Αιγαίου, απαλλαγμένος από το ημίφως και τις ανατολίτικες επιδράσεις, με βασικό του στοιχείο το νερό.

Το νερό είναι το πρώτο μας περιβάλλον και αποτελεί πάντα μια ανάμνηση θαλπωρής και ασφάλειας.Ο ανθρώπινος οργανισμός ενισχύεται και τρέφεται από το νερό. Η ζωογόνος δύναμη και οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα, βρίσκουν εφαρμογή σε ένα χώρο spa, είτε ως υδροθεραπείες, είτε ως ατμόλουτρα ή υδρομασάζ ή ακόμα ως θεραπεία με όζον, θαλασσοθεραπεία, vishi shower, λασποθεραπεία.κ.λ.π.

  • Η κατά Ιπποκράτη αντίληψη, ότι το σώμα έχει την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται, αν του δοθεί ευκαιρία
  • Η χρήση του νερού σαν μέσο εξάγνισης και θεραπείας
  • Η ψηλάφηση για διάγνωση
  • Η μάλαξη για θεραπεία (διάφορα είδη μαλάξεων)
  • Η χρήση ανθοιαμάτων, αρωματικών ελαίων, φυτικών φαρμάκων και μάλιστα σε υδρίες, ληκύθους και μπουκαλάκια από αλάβαστρο (διότι το αλάβαστρο κρατούσε αναλλοίωτες τις ιδιότητες τους)
  • Η χαλαρωτική δράση της μουσικής, της ποίησης, του χορού
  • Η απομόνωση

 

Alabastar spa and beauty Kνωσού 6 Περιστέρι - THL 210 5738171