Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γατούλα θηλάζει
οκτώ μικρά
σκατζοχοιράκια (pic)


Όταν οκτώ μωρά σκαντζοχοιράκια έχασαν τη μητέρα τους, είχαν απόλυτη ανάγκη γάλακτος και στοργής και το μέλλον τους φαινόταν ανησυχητικά αβέβαιο.

Ευτυχώς, μετά από μια περιπλάνηση στο ζωολογικό κήπο Sadgorod στο Βλαδιβοστόκ, τα μικρά βρήκαν μια απίθανη «μαμά» για να θηλάσουν: τη Musya, που καθόλου δεν την πτόησε το γεγονός ότι η ίδια ήταν… γάτα.
Πριν τα υιοθετήσει η γατούλα, οι μικροί σκαντζόχοιροι αρνιόντουσαν να τραφούν με μπιμπερό ή σύριγγα και, καθώς ήταν ακόμα τυφλοί, είχαν αρχίσει να λιμοκτονούν. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου δεν είχε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να τους βρει μια άλλη μητέρα. Η Musya είχε ακόμη γάλα από προηγούμενα γατάκια που είχε θηλάσει και ευτυχώς, τα σκαντζοχοιράκια το δέχτηκαν αμέσως.

Όπως περιέγραψε η υπεύθυνη του ζωολογικού κήπου, ;hταν ακόμη τυφλά και δεν μπορούσαν να τραφούν μόνα τους. Μετά από δύο ημέρες προσπαθειών να τραφούν από μπιμπερό ή σύριγγα, άρχισαν πλέον να πεινάνε. Τότε είδε στην αυλή τη Musya, την έβαλε μαζί με τα μωρά, και, κυριολεκτικά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα την πλησίασαν τη γάτα και ένιωσαν τη ζεστασιά και τη ζεστασιά και τη μυρωδιά του γάλακτος. Παραδόξως, η γάτα κατάλαβε επίσης αμέσως τι περίμενε από αυτήν. Ξάπλωσε και ευτυχώς, οι σκαντζόχοιροι άρχισαν να θηλάζουν.