iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Τερμάτισε στον Μαραθώνιο
αγκαλιά με το
κουτάβι που βρήκε


Κατά τη διάρκεια του τελευταίου της μαραθώνιου αγώνα στην Ταιλάνδη, στο 12ο χιλιόμετρο της διαδρομής, η Khemjira Klongsanun βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι στην άκρη του δρόμου.

Η αθλήτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα της, έχοντας στο μυαλό της ότι το κουτάβι θα μείνει μόνο του. Σταμάτησε και έσκυψε για να το φροντίσει.

Επειδή η περιοχή που βρήκε το σκυλάκι ήταν σχετικά έρημη, αμέσως κατάλαβε ότι το είχαν εγκαταλείψει και χρειαζόταν βοήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε αγκαλιά το κουτάβι και έτρεξαν μαζί τα υπόλοιπα 30 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Klongsanun στον τερματισμό, αγκαλιά με το κουτάβι, έγιναν παγκόσμιο viral. Όλοι μιλούν για μια πολύ όμορφη πράξη γιατί, ενώ θα μπορούσε να δώσει το σκυλάκι σε κάποιον υπεύθυνο της διοργάνωσης, επέλεξε να τρέξει μαζί του.

Μετά το τέλος του μαραθώνιου, ανέλαβε να το υιοθετήσει. Το ονόμασε Νονγκ Τσομ και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια, πλέον ζει μαζί με την Klongsanun και τα υπόλοιπα σκυλιά της οικογένειας.