iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Πέντε αστέρια του
Γκυζιακού έλαμψαν
στις εξέδρες (εικόνα)


Αγώνα μπαράζ για την άνοδο έχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, θα δώσει o ιστορικός ΑΟ Γκυζιακός Αθηνών την Κυριακή 28 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Αλεπότρυπας με αντίπαλο τον Ιάσωνα.

Παρότι ο Γκυζιακός τερμάτισε πρώτος στο πρωτάθλημα, και ήταν πρωτοπόρος καθόλη την διάρκειά του, αναγκάζεται να παίξει αγώνα μπαράζ. Τον σημαντικότερο λοιπόν αγώνα της τελευταίας δεκαετίας δίνει την Κυριακή ο Γκυζιακός και θα ήθελε να έχει πάλι γεμάτο το γήπεδο όπως το είχε και την τελευταία αγωνιστική που όμως δεν κατόρθωσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να αποφύγει τη δοκιμασία των μπαράζ. 

Στο τελευταίο ματς έδωσαν το παρών και χειροκρότησαν τους νέους, μεγάλες δόξες της ''πορτοκαλί στρατιάς'' τις δεκαετίες 80' και 90' με πρώτο και καλύτερο την ψυχή της ομάδας Θόδωρο Κορδώση (σέντερ φόρ ''κανόνι'' που έτρεμαν οι αντίπαλοι), Ιάκωβο Μπενά (''δαντελένιο'' πλάγιο χαφ), Φόντα Σταθόπουλο (''δεκάρι'' που θύμιζε Μέσι), Δημήτρη Καβαδία (γκολκήπερ ''κέρβερο'') και Αργύρη Κωστάκη (ακούραστο αμυντικό χαφ)...

Λίγο αργότερα ήρθε και ο ιστορικός έφορος Βασίλης Δασκαλόπουλος, ενώ μέσα στο γήπεδο ήταν ο κόουτς της ομάδας, ο επιθετικός που σκόραρε κατά ριπάς Δημήτρης Κώστας.