iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ο αστυνομικός χωρίς
πόδι που υιοθέτησε
σκυλίτσα χωρίς πόδια


Η σκυλίτσα Chloe έχασε την αίσθηση στα πίσω πόδια της και έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Αφού διασώθηκε, ο ντετέκτιβ Chappie Hunter – που έχασε κι αυτός το ένα πόδι του μετά από σύγκρουση – την πήρε: και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση και κατάφεραν να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον.

 

Η Chloe δεν θα μπορούσε να βρει έναν καλύτερο οριστικό ανθρώπινο πατέρα, καθώς και οι δύο έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη ζωή αφού είχαν ακρωτηριαστεί.

Μετά την επέμβαση, η Chloe εκπαιδεύτηκε από τους ανθρώπους του καταφυγίου να μάθουν να περπατούν ξανά , και της είχαν κατασκευάσει προσθετικές συσκευές. Τελικά, το σκυλάκι κατέληξε με δύο μικρές ορθοπεδικές μπότες στα πίσω πόδια της και κατάφερε να περπατήσει ξανά με ασφάλεια.

Τώρα ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τον Chappie Hunter , έναν αστυνομικό του Σαν Ντιέγκο, ο οποίος έχασε ένα από τα πόδια του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2013. Μετά από ένα χρόνο έντονης ανάρρωσης, ο Chappie επέστρεψε στη δουλειά φορώντας τεχνητό μέλος.

Ο ντετέκτιβ και η οικογένειά του φρόντιζαν τη Chloe από τότε που ανέκαμψε από τις παθήσεις της στο καταφύγιο, και έχουν ήδη αποφασίσει να τη διατηρήσουν για πάντα.