iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Ποδοσφαιριστές στο γήπεδο
με αδέσποτα στην
αγκαλιά τους (εικόνα)


Μια υπέροχη φιλοζωική πρωτοβουλία στη Ρουμανία.

Οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο κουβαλώντας αδέσποτα σκυλιά στην αγκαλιά τους: ένας τρόπος για να διαφημίσουν την υιοθεσία.
Αυτή η πρωτοβουλία που πήρε η ρουμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ένας τρόπος ευαισθητοποίησης για την αγάπη και τον σεβασμό στα ζώα.

ΠΗΓΗ pet-sitting.gr

Οι παίκτες θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο με αδέσποτα σκυλιά για υιοθεσία στην αγκαλιά τους για ένα χρόνο, σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Έτσι θα προωθήσουν την υιοθεσία. Το πρωτόκολλο έχει υπογραφεί από την περιοχή Ilfov που περιβάλλει τη ρουμανική πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι, και προβλέπει επίσης ότι οι κροτίδες και οι βόμβες καπνού στις κερκίδες απαγορεύονται κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα.

Το έργο με τίτλο ” Fill in the gap in your life ” ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα μεταξύ FCSB και Dinamo. Ακόμα κι αν στο « Derby di Romania », μόνο οι παίκτες της Ντιναμό κουβαλούσαν τα κουτάβια στην αγκαλιά τους. Οι αντίπαλοι του FCSB, αν και υποστηρίζουν την υπέροχη πρωτοβουλία, δεν ήταν με τα σκυλιά στην αγκαλιά τους επειδή η Dinamo έχει ως ψευδώνυμο τα « κόκκινα σκυλιά » .

 

Όλα τα τετράποδα προέρχονται από το δημόσιο ρείθρο του Branești, μια πόλη στην περιοχή Ilfov στην περιοχή Muntenia. Φορούν ένα μαντήλι με το όνομά τους γραμμένο στο λαιμό, ώστε αν κάποιος από το γήπεδο ή από την τηλεόραση ερωτευτεί κάποιον από αυτούς, να επικοινωνήσει αμέσως με τους εθελοντές του συλλόγου και να ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθέτησής του.