iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα 54 φωτογραφικά
μπριλάντια του Παναγιώτη
Καλφαντή (φωτό video)


''Ταχυδρόμος ονείρων'' έγινε αυτό το γλυκό φθινοπωρινό απόγευμα ο Παναγιώτης Καλφαντής. Στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσής του από τα ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο την τελευταία πενταετία ο Παναγιώτης με μια σπάνια ματιά ανθρωπιάς, ευαισθησίας και φινέτσας μας αποδεικνύει πως το χάρισμα είναι μια σπάνια ευλογία του Θεού.

54 φωτογραφίες η μία καλύτερη απ την άλλη, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έγινε φωτογράφος αλλά πολιτικός μηχανικός... Σε κάθε περίπτωση πολυσχιδής ο Παναγιώτης Καλφαντής συνδύασε τα τελευταία χρόνια τη λατρεία του ταξίδια και φωτογραφίες με το επαγγελμά του αλλά και τα καθηκοντά του ως αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου. Το τελευταίο θα εκλείψει από την 1η Ιανουαρίου 2024 οπότε θα αφοσιωθεί στα δύο πρώτα.

Ο Παναγιώτης είναι από τις περιπτώσεις που με τον φακό του εξηγεί πως ''η θάλασσα δεν είναι μόνο το νερό που βλέπει κάποιος''...

Δίπλα του ''φύλακας άγγελος'' η σύντροφος της ζωής του και μούσα σε αρκετά ενσταντανέ Ευγενία Καπριγιάννη, η οποία καλωσορίζοντας τους καλεσμένους τόνισε ''χίλιες εικόνες, ταξιδεμένες λέξεις γεμάτες φως και σκιές. Ουράνιος θόλος και σύννεφα οργισμένα. Ρυτιδιασμένες θάλασσες, αντάρα και μπουνάτσα. Βράχια ανεμοδαρμένα, σμιλεμένα με αρμύρα''.

Στο Πνευματικό Κέντρο χαιρέτησαν την έκθεση ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Μάκης Βουδούρης, Σπύρος Πάντζας, Χρήστος Τσεμπέρης, Σπύρος Κάρλος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατσουλάκης, ο γενικός  γραμματέας του δήμου Ανδρέας Γκουγκουλής, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κοκκόλης (Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών) και Αλέξανδρος Νικολόπουλος (Μπροστά σε νέα Πορεία), η υπ. τοπική σύμβουλος Ιφιγένεια Βαρδοπούλου, ο υπ. τοπικός σύμβουλος Παναγιώτης Ζέρβας, ο Γιώργος Αλεξόπουλος και η Κωνσταντίνα Μαυρομμάτη.

Ο Παναγιώτης αποκάλυψε στην iselida.gr για την αγαπημένη του φωτογραφία

Δείτε το φωτορεπορτάζ της iselida.gr