iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ο Κρικόρ Τσακιτζιάν
για την ποιότητα των
ενημερωτικών εκπομπών


Η τηλεοπτική καφρίλα συνεχίζεται στις ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές, με αμείωτη ένταση.
Οι δημοσιογράφοι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και επιδίδονται σε ακραίες απρέπειες με τους καλεσμένους τους, μπας και ανεβάσουν τα νούμερα. Με τη μόνη διαφορά ότι γίνονται νούμερα επιθεώρησης όλοι μαζί, καλεσμένοι και δημοσιογράφοι.
Αντί να προσπαθήσουν να ανεβάσουν με κάθε τρόπο το επίπεδο και το κύρος της δημοσιογραφίας στη χώρα μας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια, αυτοί συνεχίζουν και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να απαξιωθεί ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο επάγγελμα.
Καλούν κόσμο σε ενημερωτικές εκπομπές για να τους κάνουν πλάκα, να τους προκαλέσουν και να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση, με μοναδικό σκοπό την τηλεθέαση.
Έτσι και στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Η νεαρά δημοσιογράφος, θεώρησε σκόπιμο να κάνει πλακίτσα με την καλεσμένη της κ. Ματίνα Παγώνη και να την προκαλέσει. Γνωρίζοντας προφανώς πως είναι προληπτική, θέλησε η τσαχπίνα δημοσιογράφος, να κεράσει στις 6:30 το πρωί την καλεσμένη της κόλλυβα. Τι μπλακ χιούμορ Θεέ μου!
Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να γελάσει με μια τέτοια φάρσα πρωινιάτικα. Κι όμως η κ. Ανθή Βούλγαρη το βρήκε πολύ αστείο αυτό που έκανε και ακάθεκτη συνέχισε την πρόκληση προς την καλεσμένη της και συνέχισε να τη σερβίρει με το στανιό, που λένε και οι βλάχοι.
Εκείνη διαμαρτυρήθηκε έντονα και τους πέταξε το σακουλάκι με τα κόλλυβα στα μούτρα, απειλώντας τους να αποχωρήσει από την εκπομπή αν δεν σταματούσαν. Κάτι πήγε να ψελίσει ο Χασαπόπουλος, αλλά το συγκεκριμένο κόνσεπτ όταν έχει εγκριθεί από παραγωγούς και αρχισυντάκτες, πώς να το σταματήσει ο έρημος. Το διάολό του θα έβρισκε αν τους χάλαγε την καταπληκτική ιδέα που είχαν τα σαΐνια της τηλεσαβούρας.
Δυστυχώς, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός θλιβερού συμβάντος με το οποίο αποδεικνύεται κάθε φορά, πως το βαρέλι έχει κι άλλο πάτο.
Ο Κ.Τ. είναι δημοσιογράφος