iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Επική ατάκα για τον
Σιμεόνε από τον
πρόεδρο της Ατλέτικο


Για ακόμα μια σεζόν, το Champions League πλήγωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο αποκλεισμός από την Λειψία άφησε και πάλι την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε με την... όρεξη, παρ' ότι στον προηγούμενο γύρο (προ καραντίνας) είχε αποκλείσει την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ.

Ο Αργεντινός προπονητής δέχθηκε έντονη κριτική για την συντηρητική προσέγγισή του και, μάλιστα, η εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε με τίτλο «η τσιγκουνιά (σ.σ. εννοεί ποδοσφαιρική) πληρώνεται» και μεγάλη φωτογραφία του Τσόλο. Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, υπερασπίστηκε τον προπονητή του και, τιμώντας την ιδιότητα του κινηματογραφικού παραγωγού που επίσης διαθέτει, χρησιμοποίησε μια απίθανη ατάκα – πρό(σ)κληση.


«Άθικτος ο Τσόλο; Γιατί; Πολύς κόσμος τον αμφισβήτησε χθες (13/08) το βράδυ. Εκείνος αποφασίζει τις ενδεκάδες. Όποιος αμφισβητεί τις ενδεκάδες του, να αγοράσει μια ομάδα, να φτιάξει μια ομάδα και να τις κάνει αυτός τις ενδεκάδες» (!) είπε ο Θερέθο, ο οποίος απέδωσε σε ατυχία τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και χαρακτήρισε «πολύ καλή» την σεζόν της Ατλέτικο, παρ' ότι δεν συνδυάστηκε με κάποιον τίτλο.

Πηγή:www.gazzetta.gr