iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Τζόρτζιο Κιελίνι στους
γιατρούς: ''Μας δώσατε
ώθηση σώζοντας ζωές''!


Σπουδαίος τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου απέδειξε πως είναι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος λίγες μόνο ώρες αφότου σήκωσε πρώτος στον ουρανό του Λονδίνου το κύπελο του Euro και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες τους τον ιστορικό θρίαμβο της Ιταλίας  απέναντι στην Αγγλία αφιέρωσε μέσω social media τον τίτλο σε όλους τους γιατρούς που πάλεψαν και εξακολουθούν να παλεύουν για να σώσουν ζωές εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο 37χρονος εμβληματικός αρχηγός της «Σκουάντρα Ατζούρα», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω μήνυμα:

 

«Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών... Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή...».

ΦΩΤΟ ΑΡ