iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

8.680 ευρώ την
ώρα θα παίρνει
ο Μέσι στην Παρί!


Ίλιγγο προκαλεί το ύψος των αποδοχών του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για τα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια θα αγωνίζεται στη Γαλλία, για λογαριασμό της Παρί Ζερμέν.

Ο 34χρονος Αργεντίνος σταρ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους Παριζιάνους υπογράφοντας για 2+1 χρόνια και τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του κάθε μήνα θα βλέπει στον λογαριασμό της τραπέζης του να μπαίνουν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ (για την ακρίβεια 2,9 εκατομμύρια ευρώ).

Την εβδομάδα ο Αργεντινός αστέρας, θα λαμβάνει 729.000 ευρώ, την ημέρα 104.000 ευρώ, την ώρα 8.680 ευρώ, το λεπτό 114,68 ευρώ και 2,41 ευρώ το δευτερόλεπτο!

Ο Μέσι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν τις 17:00, με τους φίλους των Παριζιάνων να περιμένουν υπομονετικά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την άφιξή του.

Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας  ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι».